Pàgines

dissabte, 5 de novembre del 2016

LA MALETA VIATGERA

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana Gegants i Dracs hem anat a la Biblioteca de l’escola on la Carme Cusí, que n’és la mestra responsable, ens ha presentat  la “Maleta Viatgera”.

Aquesta activitat pretén  contribuir a la presa de consciència de la importància que té la família en el foment de la lectura, i a la vegada afavorir i desvetllar la capacitat de creació i imaginació a través del “gran viatge” que és la lectura.

El funcionament d'aquesta activitat és molt senzill: setmanalment i de manera rotativa, un nen o nena de cada classe s'emporta la maleta a casa el divendres i la torna el dijous de LA setmana següent. Hi ha una sola condició , no es pot explicar el contingut de la maleta a cap company ni companya.

A la maleta s’hi troba també una llibreta que té com objectiu principal recollir les opinions, comentaris i tot allò que la família vulgui expressar sobre l'estada de la maleta a casa. S’hi pot escriure, dibuixar, enganxar fotografies,... o qualsevol cosa que la família hagi imaginat compartint el contingut de la maleta.

No cal dir que perquè aquesta activitat tingui èxit, cal la complicitat de les famílies, respectant i tenint cura del contingut de  la maleta  i respectant, també, el temps establert per gaudir-ne a casa.Esperem que gaudiu tota la família amb aquesta experiència!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.